MONAC, GROOTHANDEL IN KEUKENACCESSOIRES……….

Keukenaccessoires van hoge kwaliteit en aangepaste uitvoering zijn onmisbaar in elke keuken. 
Het maakt niet uit of een nieuwe keuken is uitgevoerd in een heel modern design of van een klassiek uiterlijk; MONAC levert alle bijpassende producten, zoals spoelbakken, kranen, afvalverzamelaars, keukenverlichting, noem maar op!

Het ligt op voorraad in ons magazijn, en zo niet, dan bestellen wij dat voor u bij de fabrikant in binnen- of buitenland. 
Op tijd besteld, op tijd bij u in huis. Ook inbouw- en losstaande keukenapparatuur van alle bekende merken leveren wij tegen scherpe prijzen. 
Monac is o.a. dealer voor gerenommeerde kookapparatuur zoals Boretti en M-systems. Wij zijn ook gespecialiseerd in het nieuwe fenomeen, de buitenkeuken.

Onze leveringen zijn franco huis, tenzij het gaat om een spoedbestelling. Wekelijks bedienen wij alle locaties in Nederland. 
Indien gewenst leveren wij gebundeld met vermelding van uw referentie, een naam of nummer voor de commissie. Deze gegevens worden gespecificeerd op onze factuur vermeld. 
Op al onze leveringen gelden de leveringsvoorwaarden die bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam zijn gedeponeerd. Vanaf nu kunt u als detailhandel via deze nieuwe website uw bestelling plaatsen; op uw verzoek sturen wij een inlogcode toe. 
Maar als vanouds nemen wij graag uw fax of telefonische bestelling in behandeling. Monac is tevens uw leverancier voor de eenvoudige projectkeuken, eenvoudig maar wel van oerdegelijk Hollandse kwaliteit. 
Aan de hand van uw gegevens maken wij een prijsopgaaf en leveren binnen 2 ½ week.  
Wij werken met een kleine bezetting met klantgerichte intentie, lage kosten en scherpe prijzen.

Bel ons voor een prijsopgaaf als u een kwantumbestelling wil plaatsen. 

Wij zijn niet zo maar een groothandel ……...., wij doen en denken mee en daarom is 

MONAC DÉ GROOTHANDEL IN KEUKENACCESSOIRES...... 
En daar zijn we trots op!

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen door importeur of fabrikant.